Lediga lokaler

Hyr du lokal av oss hamnar du i en välskött fastighet med närvarande hyresvärd. Vi hyr ut små och stora lokaler som passar bra för allt i från förråd till butiker, kontor eller andra typer av mötesplatser. Vi som hyresvärd är van vid att hjälpa företag att planera en lokal som passar just dem och vi har goda kontakter med många skickliga entreprenörer och hantverkare för professionellt resultat.


Glöm inte dina medarbetare och deras perspektiv när du väljer lokal. Hur kommer dom att trivas? Närhet till lunchställen, kommunikationer och annan service kan bidra till en god arbetsmiljö.


Just nu har vi inga lediga lokaler. Men håll ögonen öppna så kanske något blir ledigt inom kort.

Intresseanmälan för lokal

Lämna en intresseanmälan för våra lägenheter genom att mejla oss.

Söker du lägenhet i Örnsköldsvik: info@bobra-ovik.se

Söker du lägenhet i Linköping: info@bobra-lkpg.se

Tips på punkter att ha med i din intresseanmälan för en ledig lokal:

• Ditt namn och eventuellt företag

• Beskriv den verksamhet du vill bedriva i lokalen.

• Kontaktuppgifter

• Önskat inflyttningsdatum

• Berätta lite om dig/er

Vi sparar intresseanmälningar ca 1 år. Men om du fortfarande efter 3 månader från inskickad anmälan inte fått tag på någon ledig lägenhet får du gärna förnya din intresseanmälan så att vi vet att du fortfarande är intresserad.

Vi följer GDPR och sparar bara personuppgifter för intresseanmälningar samt då vi skriver avtal för olika hyresobjekt. Genom att skicka in en intresseanmälan godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.