Om oss

Vi är familjeföretaget som i generationer arbetat för bra boende och trivsamma lokaler samt goda relationer.

Hyresvärdar siktar framåt...

Bo Bra sätter värde på att ständigt jobba för mindre klimatpåverkan samt att stötta välgörenhet.


Vi har under flera år skänkt bidrag till Hoppets Stjärnas arbete bland annat för att förbättra förhållanden och investera i framtiden för romer i Rumänien. Vi stöttar även Ukrainahjälpen Filippus som effektivt når fram med hjälpsändningar till Ukraina både innan kriget och under krigets gång.


Våra hus i Örnsköldsvik ligger på adresserna Lasarettsgatan 23, Nytorgsgatan 7, Storgatan 32, Storgatan 27, Bergsgatan 12, Storgatan 49, Solgårdsgatan 19 samt Solgårdsgatan 20.


Vi har även lägenheter i populära Vallastaden i Linköping.

GDPR: Alla personuppgifter vi samlar in har vi för att kunna hantera intresseanmälningar, hyresgästavtal och ärenden kring förvaltningen av bostäder och lokaler. I de fall som dina personuppgifter lämnas ut av oss som hyresvärd till tredje part är det endast för att vi skall kunna uppfylla våra förpliktelser enligt avtal och lag. Det kan t.ex. ske till vår förvaltare Riksbyggen så att de kan hantera hyresavisering och felanmälan, eller till entreprenörer som behöver telefonnummer till hyresgäster för att kunna utföra service där. Vi följer reglerna i GDPR. För frågor, kontakta oss gärna.


Bo Bra arbetar för att skapa attraktiva och hållbara miljöer där människor vill leva, arbeta och vistas – idag och i framtiden.


Åsa Backlund

Telefon: 070-651 93 58

E-post: asa@bobra-ovik.se

Annika Sedin

Telefon: 070-651 93 11

E-post: annika@bobra-ovik.se